Как доставяме

От ВкусНаГрадина се стремим нашите зеленчуци да достигнат до клиентите ни по възможно най-бързия, оптимален и удобен начин, до всяка точка в България. За целта разчитаме на добра организация, с която искаме да ви запознаем. 

ЗА ВСЕКИ РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ ИМА ИЗНЕНАДИ, КАТО БЕЗПЛАТНА ПЪРВА ДОСТАВКА С КУРИЕР И ДРУГИ :)

  1. Заявки приемаме всеки ден. За по-лесно и удобно заявяване и плащане на поръчки молим да се регистрирате. След като създадете заявка ще получите потвърждение на електронната поща за това, че е приета и очаква обработка.
  2. Обработката на заявките в поръчки и подготовка за доставка правим ПОНЕДЕЛНИК и ЧЕТВЪРТЪК, като доставките пристигат при вас съответно ВТОРНИК и ПЕТЪК.
  3. Заявките обработваме по ред на постъпване. Производството ни е ограничено, поради което е възможно да има заявки, които не могат да бъдат обработени. Изпращаме информация на електронната ви поща за състоянието на заявката и дали е обработена в поръчка за изпращане.
  4. При подаване на заявка е нужно да се посочат данни, адрес за доставка или офис на Спиди. Куриерската услуга се заплаща според тарифата на Спиди за услуга "Стандарт 24"
  5. Дните за получаване на доставките са ВТОРНИК и ПЕТЪК.
  6. Заплащането за регистрирани потребители се случва удобно и лесно чрез персонален онлайн портфейл. Той се зарежда с дебитна карта или банков превод (регистрирай се тук). Нерегистрираните потребители могат да заплатят само с наложен платеж при получаване на доставката от куриер.
  7. За Ваше удобство можем да доставяме до вашето работно място. За целта се свържете с нас за повече информация.
  8. Изненади за регистрирани потребители!!!

Винаги можете да се свържете с нас, ако имате въпроси или нужда от съдействие!